Project Description

Lundahälsan

LUNDAHÄLSAN tillhandahåller företagshälsovård till företag i Lundaregionen sedan mer än 30 år och har all kompetens som krävs för att vara GODKÄND av Arbetsmiljöverket och Försäkringskassan. Hos oss finns anslutna företag med totalt ca 4000 anställda.

På LUNDAHÄLSAN får Du och Dina anställda en egen Företagssköterska som kontaktperson och får hjälp med allt som berör Dig och Dina anställdas hälsa. Vi arbetar även förebyggande t .ex. med regelbundna hälsokontroller, konditionstester, livsstilsråd och rapporter med åtgärdsförslag.

För optimal hälsa hos alla anställda arbetar även Företagssköterskorna tillsammans i team med andra personalkategorier enligt nedan. Vi skräddarsyr även utbildningar till våra kunder kring hälsa och arbetsmiljö. Är du intresserad av att teckna medlemsavtal med Lundahälsan, så ring direkt till någon utav Företagssköterskorna på deras arbetsmobiler, så kan vi berätta mer.

FÖRETAGSLÄKARE 
Läkare med godkänd specialistkompetens i företagshälsovård vilket krävs för lagstadgade hälsoundersökningar.  Handlägger arbetsskador  , arbetsrelaterade sjukskrivningar och rehabilitering , etc

ERGONOM
Sjukgymnast med specialinriktning mot arbetsrelaterade besvär. Gör bedömning av arbetsställning,
rekommenderar arbetshjälpmedel  går ergonomirond på företaget etc

SKYDDSINGENJÖR
Hjälper till med systematiskt arbetsmiljöarbete och lagstadgat kvalitetsarbete , hjälper till med riskbedömningar och genomför olika mätningar i arbetsmiljön, går skyddsrond på företaget , föreläser  etc.

PSYKOLOG
Specialistbehörighet inom arbetslivets psykologi och klinisk psykologi. Individuella samtal, krisbehandling, stresshantering, föreläsningar, anpassade utbildningar.

LUNDAHÄLSAN  finns i samma fastighet som  LÄKARHUSET  I  LUND  med egna välplanerade lokaler speciellt byggda för sjukvård samt har EGEN FRI PARKERING MED MED ÄN 40 PLATSER.

  ÖPPETTIDER

Mån – Fre 8:00 – 16:00

Lunchstängt 12.00-13.00

Företagshälsovård

Mån – Tors

8:00 – 16:00

Lunchstängt 12:00 – 13:00

  TELEFONTIDER

Mån – Fre 8:00 – 15:30

Lunchstängt 12.00-12.30

Företagshälsovård

Mån – Tors

8:00 – 16:00

Lunchstängt 12:00 – 13:00

Kontaktar ni företagshälsovården och vi inte svarar, var god lämna ett meddelande eller skicka sms.

Växel

 046-150410

Företagshälsovård

0730 – 200148

  ADRESS

Bondevägen 5A
227 64 Lund

FRI PARKERING, FRIKORT GÄLLER

Icon

Vi som jobbar inom företagshälsovården

My TornboLeg. Sjuksköterska
Marie HenrikssonLeg. Sjuksköterska
Agneta PerssonFöretagssköterska
Tomas Tornbo
Tomas TornboLeg. Läkare/Företagsläkare